Peter´s Corner presenterar: Familjen.

skid.jpg (20054 byte)

Här bor vi:

map.jpg (12001 byte)

Peter Lövgren 

peter.gif (92344 byte)

jag heter alltså Peter och bor i norra delen av Sverige, nämligen Västerbotten och Åsele. Tilläggas skall, efter vissa påtryckningar att det ligger i Lappland.
Jag har tre barn varav 2 st bor hos mig, det är Timmy 4 samt Erica 3. Min fru heter Malin och är 24 år.
Den andra sonen heter Michael bor hos sin mor i Långsele strax utanför Sollefteå, vi försöker träffas så gott det går ändå, men tyvärr är det nu länge sedan, mycket pga mig och mitt jobb.
Jag är en 31-årig "gubbe", som framför allt älskar min familj mer än allt. Jag styrketränar på min fritid och gillar även att hålla på med datorer och hundar, i skrivande stund ingår det ingen hund i familjen men mina förhoppningar är att det skall göra det inom en inte allt för avlägsen framtid.
Här finns bilder och fakta om de olika familjemedlemmarna, klicka på respektive bild för att få en större bild.
Fru: Malin Lövgren

malin.gif (65445 byte)

Hon är född och uppvuxen i ett litet samhälle c:a 13 mil innanför Umeå som kallas Fredrika, där hon bodde tills hon var 17 år och flyttade till Vilhelmina för att gå skola. Hon gick handel & Kontorslinjen men har sedan dess omskolat sig till Undersköterska.
Hennes stora passioner i livet är förutom familjen, hundar och dans. Vi träffade varandra för 8 år sedan då hon gick skola i Vilhelmina.
Barn #1 Michael Lövgren

micke2.jpg (15326 byte)

Michael är 10 år och han bor i Långsele hos sin mor efter att vi skilde oss, han är en glad och trevig liten kille med huvudet på skaft som gillar att vara med sina kompisar. Förutom att han är vuxen för sin ålder så är han otrolig i skolan och han är flera terminer före de andra i utbildningen.

Barn #2 Timmy Lövgren

timmy.gif (32965 byte)

Timmy är en liten sprallig kille på fyra år som gillar att sitta och leka med min dator, han kommer nog att bli en liten hacker vad tiden lider. Han är dessutom en riktig fanatiker gällande barnprogram, han skulle om han fick, kunna sitta framför tv:n och datorn hela dagen. Han går på ett dagis som heter skorpan här i Åsele och hans kompis heter Kent.Olofsson och bor i Fredrika. Han passar på att hälsa till honom när jag skriver detta.
Barn #3 Erica Lövgren

erica.gif (47754 byte)

Erica är 15 månader yngre än Timmy men är född året efter honom och hon är familjens lugna inslag med sitt omhändertagande sätt, som ett exempel kan nämnas att hon varje morgon stiger upp och gör iordning smörgåsar åt Timmy som hon själv smörar och ordnar till, samt att hon gillar att skämma bort mig och gå ner och hämta tidningen på morgonen med Malin och gladast blir hon om hon hinner ge mig den i sängen innan jag hunnit kliva upp. Hennes kompis på skorpans dagis heter Antonia och hennes gudmor heter Lisa Gustavsson och bor i Umeå, dessa passar hon på att hälsa till genom denna rad.
Barn #4 ?????? Lövgren
Den här rutan kommer nog att fyllas ut allt eftersom med början runt 10 aug 2000. Mina förhoppningar är dock att det ska bli en frisk och sprallig liten människa kön ej av betydelse.